Pokalbiai su Profesoriumi Liudu Mažyliu

Pokalbiai su Profesoriumi Liudu Mažyliu

Paminėdamos Kovo 11-tosios šventę, Berlyno lietuvių bendruomenė (BLB) ir LR Ambasada Vokietijoje nori pakviesti Berlyno lietuvius į diskusiją su Prof. Liudu Mažyliu.

Profesorius Liudas Mažylis

Prof. Mažylis dėsto Kauno Vytauto Didžiojo universitete, yra politikas ir visuomenės veikėjas, 2017 m. išgarsėjo suradęs Lietuvos nepriklausomybės akto originalą Berlyno istoriniuose archyvuose.

Diskusijos metu svečias papasakos, kas jį atviliojo į Berlyno archyvus, ir kaip netikėtas radinys paveikė jo gyvenimą; papasakos apie Nepriklausomybės akto svarbą dabartiniame gyvenime ir pasidalins savo mintimis apie artėjantį referendumą dėl pilietyvės išsaugojimo.

Ambasados atstovai informuos, kaip bus organizuojamas Vokietijoje gyvenančių Lietuvos piliečių balsavimas 2019 metų rinkimuose ir referendume.

Renginio dalyviai galės užduoti klausimus ir padiskutuoti išeiviams aktualiomis temomis. Po diskusijos, LR Ambasada pasiūlys svečiams užkandžių ir gėrimų.

SVARBU: Svečių paprašysime į renginį registruotis iš anksto ir atvykstant į renginį su savim turėti asmens tapatybės dokumentą.

Registracija atidaryta iki kovo 15 d. 11:00: https://goo.gl/forms/WalgLhEk6X2zD44B3

Renginys nemokamas, bet BLB valdyba bus dėkinga už jūsų aukas organizavimo išlaidoms padengti.

Durys atidaromos 18 val., diskusijos pradžia 18.30.