Išankstinis pranešimas apie per rasas atskubančias Jonines!

Išankstinis pranešimas apie per rasas atskubančias Jonines!

Birželio 25d., šeštadienį, lietuviškoms Joninėms savo duris atvers XVIII amžiuje pagal architekto Slüter‘io planus pastatytas dvaras – Prötzel. Į šiaurės rytus nuo Berlyno (S-bahn Strausberg Nord) nutolęs kultūrinis paveldas šiuo metu restauruojamas ir bandomas prikelti naujam kvėpavimui. Taigi tai puiki proga praleisti savaitgalį autentiška architektūra dvelkiančiame dvare įsikūrusiame nuostabioje gamtoje su vaizdu į ežerą.

Tai pirmosios Berlyno Lietuvių Bendruomenės organizuojamos Joninės išvykoje su palapinėmis arba miegmaišiu po didžiuliais dvaro skliautais! Norėtume kreiptis į berlyniečius ir visus tuos kurie norėtų vieną gražiausių vasaros švenčių praleisti kartu. Esame tikri, jog mūsų tarpe yra be galo kūrybingų asmenybių ir tai būtų puiki proga atskleisti muzikinius talentus, parodyti sportinius sugebėjimus, taip pat turime minčių surengti fotografijų parodą, bei pasirūpinti mažaisiais šventės svečiais.Susikurkime tokias Jonines kokių tik norime!

Visus norinčius prisidėti prie Rasos šventės – Joninių organizavimo, autentiškame dvare Prötzel, kviečiame įsijungti į kūrybinę organizacinę grupę ir apie savo norą pranešti iki birželio 1d. BLB sekretorei Dovilei Šermokas elektroniniu adresu: dovile_serm@yahoo.de

Taip pat norėtume paprašyti, jog visi norintys dalyvauti praneštų, kad galėtume nutuokti kiek svečių sulauksime.

Kuo mūsų daugiau, tuo smagiau!

Apie Rasos šventę – Jonines: http://lt.wikipedia.org/wiki/Rasos

Apie dvarą: http://de.wikipedia.org/wiki/Schloss_Pr%C3%B6tzel

Platesnę informaciją paskelbsime netrukus.

Akimirkos iš apsilankymo dvare:

Parašykite komentarą