Ieškomas partneris projektui apie kalbų mokymuisi skirtų svetainių kūrimą

Ieškomas partneris projektui apie kalbų mokymuisi skirtų svetainių kūrimą

Laba diena,

Rašau Jums firmos Studio GAUS (Berlynas, Vokietija) vardu. Užsiimame įvairiais internetiniais projektais. Pastaruoju metu daug dirbame prie projektų, skirtų kalbų mokymuisi internete. Paskutinis jų buvo slovakų kalbos mokymuisi: http://slovake.eu , kuriame dalyvavo ir Vilniaus Universitetas. Taip pat ką tik pradėjome daryti panašų projektą, tik šįkart – vokiečių kalbos mokymuisi (http://deutsch.info). Finansavimą dažniausiai gauname iš fondų (šiuo atveju – Europos Sąjungos). Dažniausiai patys inicijuojame projektus: rašome paraiškas, ieškome partnerių.


Nusprendėme, kad būtų įdomu sukurti panašų projektą lietuvių kalbos mokymuisi internete. Vytauto Didžiojo Universitetas jau susidomėjo bendradarbiavimu. Tačiau tam, kad galėtume pateikti paraišką, mums trūksta dar poros patikimų partnerių, turinčių juridinio asmens statusą. Pagrindinės užduotys būtų vertimas į kitas kalbas, svetainės testavimas, informacijos apie projektą platinimas įvairiose šalyse ir pan.

Svetainėje būtų A1-A2 lygio lietuvių kalbos kursai, užduotys, informacija apie Lietuvą, garso ir vaizdo įrašai (panašiai kaip ir jau paminėtoje interneto svetainėje slovakų kalbos mokymuisi).

Jeigu Jums būtų įdomu dalyvauti šiame projekte, prašome atsakyti kaip galima greičiau, kadangi iki sausio pabaigos turime išsiųsti paraišką dėl projekto. Jeigu susidomėsite, atsiųsime detalesnį projekto aprašymą ir galėsime aptarti visas detales (tame tarpe ir biudžetą).

Pagarbiai,
Neringa Gaus

______________________________________________
Neringa Gaus
Manager

Studio GAUS
New Media Agency

Andreasstr. 20
10243 Berlin
Germany
Tel.: +49 30 74 925 315
Fax: +49 30 74 925 316
www.studiogaus.com
info@studiogaus.com

Parašykite komentarą