Talentai Lietuvai

Talentai Lietuvai

 

Gerbiamieji,

Norime pasidalinti informacija apie naujos stažuočių programos  „Talentai Lietuvai“ startą.

„Talentai Lietuvai“ – tai tarptautinio profesionalų tinklo pasaulyje „Global Lithuanian Leaders“ inicijuota unikali apmokamų stažuočių Lietuvoje įsikūrusiose įmonėse programa, skirta užsienyje studijas baigusiems lietuviams.

Iki pusės metų trukmės apmokamos stažuočių programos metu, „Talentai Lietuvai“ dalyviai turės galimybę užsienyje įgytas žinias pritaikyti dirbant sėkmingiausiose Lietuvoje veikiančiose verslo įmonėse. Prie programos jau prisijungė 10 inovatyvių ir pasaulyje žinomų kompanijų, tokių kaip: „AIG“, „Altechna“, „Barclays“, „Devbridge“, „Eika“, „Elinta“,  „Light Conversion“, „Metasite Business Solutions“, „Schmitz Cargobull“, „Swedbank“. Atsižvelgiant į absolventų pageidavimus ir susidomėjimą, į programą bus nuolat įtraukiamos naujos įmonės ir stažuočių pasiūlymai.

Programoje laukiami įvairių studijų krypčių studentai, norintys įgyti naudingos patirties, o galbūt ir rasti nuolatinį darbą Lietuvoje.

Paraiškos stažuotėms priimamos iki šių metų gruodžio 10 d. Registracijos formą su pilnais stažuočių aprašymais rasite http://stazuokis.lt/stazuotes/

Taip pat daugiau informacijos Facebook‘e: Talentai Lietuvai.