Sveikinimas 75 -ojo Jubiliejaus proga !

Sveikinimas 75 -ojo Jubiliejaus proga !

Sveikinimas Jubiliejaus proga !

Kovo 4 d. 75 metų sukaktį šventė Berlyno lietuvių bendruomenės ilgametė narė  MARINA AUDER (Auderytė). Mūsų nuostabai, Marina, pasirodo, yra vienintelė likusi bendruomenės valdybos narė nuo 1965 metų, t.y. nuo pat pirmųjų Berlyno lietuvių bendruomenės įkūrimo dienų. Tuomet Marina valdyboje ėjo iždininkės pareigas.
Gerb. Marina mielai pasidalino savo gyvenimo istorija… Nors jos šeimai ir neteko patirti Sibiro tremties, tačiau dėdės tremtis buvusi skaudi ir, žinoma, neištrinama iš atminties…
Gerb. Marina yra architektė. Pirmasis jos architektūrinis darbas buvo Berlyno Tėgelio (Tegel) aerouosto projektas. Po to Marina projektavo Technikos ir Darbo muziejų Manheime (Technikmuseun).

Ir nors jau seniai gerb. Marina galėtų eiti į užtarnautą poilsį, bet ji vis dar dirba, yra linksma ir energinga, domisi Lietuvos istorija, skaito knygas ir aktyviai dalyvauja Berlyno lietuvių bendruomenės gyvenime.

Gerb. MARINA, linkime Jums dar ilgų gyvenimo metų, stiprios sveikatos ir nenuilstančios energijos ! ir tegu niekada nepradingsta iš Jūsų veido tokia graži Jūsų ŠYPSENA ! Mums esate ir visada būsite pavyzdys !

Visos Berlyno LB apylinkės vardu sveikina Valdyba