Informacinis susitikimas su „Renkuosi Lietuvą” komanda Berlyne kovo 31 d.

Informacinis susitikimas su „Renkuosi Lietuvą” komanda Berlyne kovo 31 d.

Galvojate apie grįžimą į Lietuvą, tačiau vis iškyla klausimų apie įsidarbinimo galimybes, verslo kūrimą, socialines garantijas, sveikatos apsaugą ar švietimą?

Ateikite kovo 31 d. (penktadienį) į LR Ambasadą Berlyne ir sužinokite apie darbo, mokslo ir verslo galimybes Lietuvoje (taip pat pristatysime programas “Kurk Lietuvai” ir “Talentai Lietuvai”), bei visą informaciją kitais klausimais, susijusiais su gyvenimu Lietuvoje. Pagal poreikį Migracijos informacijos centro (MIC) „Renkuosi Lietuvą” komanda teiks ir individualias konsultacijas.

Renkuosi Lietuvą – VISA INFORMACIJA GRĮŽTANTIEMS IR PLANUOJANTIEMS GRĮŽTI !!!!

Susitikimas vyks kovo 31 d. 18:00 – 19:30 val. LR Ambasadoje Berlyne.

Registracija į renginį būtina ! Registruokitės el. paštu mic@iom.lt

Pagrindinis MIC tikslas – teikti nemokamą informacinę pagalbą jau grįžusiems ar užsienyje gyvenantiems ir apie grįžimą į Lietuvą (tiek dabar, tiek ateityje) mąstantiems lietuviams. Vieno langelio principu teikiame konsultacijas visais su grįžimu susijusiais klausimais, tame tarpe ir santuokų su užsieniečiais, mokyklinio amžiaus vaikų grįžimo į Lietuvos ugdymo institucijas, nuotolinio lietuvių kalbos mokymosi, darbo stažo perkėlimo iš vienos šalies į kitą, bedarbio pašalpų ir kt.

MIC „Renkuosi Lietuvą“ yra įkurtas Tarptautinės migracijos Organizacijos (Jungtinių Tautų Migracijos agentūros) Vilniaus biure, kartu su LR Vyriausybe.

Daugiau informacijos apie projektą: renkuosilietuva.lt ir https://www.facebook.com/RenkuosiLietuva/