Kovo 11-osios šventė + BLB susirinkimas + Viktorina „Ar gerai pažįsti Lietuvą?“

Kovo 11-osios šventė + BLB susirinkimas + Viktorina „Ar gerai pažįsti Lietuvą?“

Mielieji,

sveikiname Jus su artėjančia Kovo 11-ąją ir dalinamės užsienio reikalų ministro bei seimo pirmininkės sveikinimais (žiūrėti apačioje).

Taip pat norėtume priminti, jog šį sekmadienį, kovo 11d., 15val. kviečiame į LR ambasadą (Charitestr. 9, 10117 Berlin), į ataskainį Berlyno lietuvių bendruomenės susirinkimą. Švenčių proga sveikinimo žodį tars LR ambasadorius Mindaugas Butkus, o susitikimą puoš dainuojantys berlyniečiai. Po BLB ataskaitinio susirinkimo, metų veiklos pristatymo ir ateities planų aptarimo, pakviesime visus į viktoriną „Ar gerai pažįsti Lietuvą?“. Geriausiai pasirodžiusios komandos laukia prizai ir siurprizai.

Laukiame visų, kuriems įdomu ką veikia BLB, kurie nori prisidėti prie veiklos, turi minčių ir pasiūlymų. Na, o po visai visko kviesime bendrauti, mėgautis vynu ir vaišėmis. Gėrimais pasirūpinsime, o užkandžius bei skanėstus prašome atsinešti.

Iki malonaus!

Jūsų BLB valdyba

Užsienio reikalų ministro sveikinimas: http://berlynas.vlbe.org/uzsienio-reikalu-ministro-audroniaus-azubalio-sveikinimas-kovo-11-osios-proga/

Seimo pirmininkės sveikinimas: http://berlynas.vlbe.org/seimo-pirmininkes-sveikinimas-kovo-11-osios-proga/