Kvietimai dalyvauti apklausose

Kvietimai dalyvauti apklausose

Pastaruoju metu dažnai gauname kvietimų dalyvauti įvairiose užsienyje gyvenančius lietuvius liečiančiose apklausose. Visus norinčius prisidėti prie mokslinių tyrimų kviečiame dalyvauti:

[new_royalslider id=“32″]

Labas vakaras,

Jums rašo Vytauto Didžiojo universiteto, IV kurso politikos mokslų studentė. Šiuo metu rašau baigiamąjį bakalauro darbą tema — „Migrantų dalyvavimas kilmės šalies visuomeniniame ir politiniame gyvenime: Lietuvos atvejo studija“. Darbo pagrindimui ir visapusiškam jo išpildymui atlieku kokybinį tyrimą, kurio esmė išsiaiškinti su kokiomis problemomis ir iššūkiais susiduria užsienyje gyvenantys lietuviai, kurdami ir palaikydami ryšius su Lietuva.

Vienas iš svarbiausių Lietuvos, kaip kilmės šalies tikslų — įtraukti užsienio lietuvius ne tik į socialinį, kultūrinį, bet taip pat ir politinį valstybės gyvenimą. Todėl kreipiuosi į Jus, kaip į lietuvių bendrijos užsienyje atstovą, su nedideliu pagalbos prašymu. Galbūt Jūs ir dar keletas lietuvių bendruomenės narių galėtumėte paaukoti keletą minučių savo laiko ir atsakyti į keletą nesudėtingų klausimų, būčiau be galo dėkinga. Anketą rasite paspaudę šią nuorodą: http://apklausa.lt/f/migrantu-dalyvavimas-kilmes-salies-politiniame-ir-visuomeniniame-gyvenime-2tez6bu.fullpage.

Linkėjimai iš Lietuvos!

Su visa derama pagarba,

Rita Gabraitytė
Tel.: +370 62267754
El. paštas: ritagabraityte@gmail.com