HAMBURGE: Susitikimas “Meilė, knygos ir meilė knygoms”

HAMBURGE: Susitikimas “Meilė, knygos ir meilė knygoms”

Maloniai kviečiame į susitikimą-pokalbį su Vokietijoje gyvenančiomis lietuvėmis rašytojomis apie kūrybą, meilę ir knygas “Meilė, knygos ir meilė knygoms”. Jutta Noak pristatys kolegių Linos Ever iš Berlyno ir Jolitos Herlyn naujausius romanus.
Dalyvauja Jutta NoakLina EverAutorė Jolita Herlyn.
Jutta Noak ir Jolita Herlyn Hamburgo lietuviams jau pažįstamos, tad pristatome Lina Ever. Ji – Berlyne gyvenanti žurnalistė, rašytoja, praeitų metų pabaigoje išleidusį pirmąjį romaną “Objektyve meilė”, kuriame aprašomas paslaptingas Lietuvos žiniasklaidos ir politikos pasaulis. Bet kaip ir sako pavadinimas – romanas apie meilę. Įsimylėti išdrįsta ne tik laikraščio redaktorė, bet ir pats Premjeras.
Lina Ever jau yra gerai pažįstama kai kuriems berlyniečiams iš jos rašomo blogo Vilnius – Berlynas , na o kas dar nesusipažinote, kviečiame užsukti ir į susitikimą Hamburge ir aplankyti Linos Blogą!
Susitikimas vyks vasario 7d., 17.00 adresu Lübecker Str. 101, 20097 Hamburg, (Lietuvių katalikų sielovada,  4 aukštas)Renginio metu galėsite įsigyti Linos Ever “Objektyve meilė”, Jolitos Herlyn “Mano vyrai ir jų žmonos”, Juttos Noak “Petitio” ir “Du lagaminai”.