Berlyno miesto fondas „City Stiftung Berlin“  kartu su Berlyne reziduojančiomis užsienio šalių ambasadomis rengia tarptautinį festivalį „DELICANTO“

Berlyno miesto fondas „City Stiftung Berlin“ kartu su Berlyne reziduojančiomis užsienio šalių ambasadomis rengia tarptautinį festivalį „DELICANTO“

Berlyne koncertuos Kėdainių saviveiklininkai

2016 m. liepos 2-3 d. Berlyno miesto fondas „City Stiftung Berlin“  kartu su Berlyne reziduojančiomis užsienio šalių ambasadomis rengia tarptautinį festivalį „DELICANTO“, kurio metu Vokietijos sostinės gyventojams ir svečiams pristatys įvairių valstybių tautinio meno ir kultūros bei kulinarinį paveldą, taip pat turizmo tose šalyse galimybes.

Į festivalį „DELICANTO“ atvyksta ir jame pasirodys Kėdainių kultūros centro folkloro ansamblis „Jorija“ ir Labūnavos liaudiškos muzikos kapela „Barupė“. Lietuvos ansamblių pasirodymo pradžia numatoma šeštadienį, liepos 2 d., 20.00 val.

Lietuvos tautinę virtuvę ir jos kulinarinį paveldą festivalio metu pristatys iš Kauno atvyksiantis restoranas „Bernelių užeiga“.

Festivalis „DELICANTO“ vyks šeštadienį, liepos 2 d., 10.00-22.00 val. ir sekmadienį, liepos 3 d., 10.00-20.00 val. Berlyno Karališkojoje porceliano manufaktūroje, Wegelystr. 1, 10623 Berlin.

Maloniai kviečiame apsilankyti.

Plačiau apie festivalį: http://www.delicanto.eu